Nou Diploma d'Especialització en canvi Climàtic i Sostenibilitat Ambiental. Modalitat híbrida (presencial i en línia) i 100% en línia M´interesa L'únic títol de postgrau en canvi climàtic i sostenibilitat ambiental del País Valencià M'interessa Formem persones expertes en canvi climàtic i sostenibilitat ambiental per a empreses, institucions i administracions públiques M´interesa

Nou Diploma d'Especialització en Canvi Climàtic i Sostenibilitat Ambiental. Modalitat híbrida (presencial i en línia) i 100% en línia

L’únic títol de postgrau en canvi climàtic i sostenibilitat ambiental del País Valencià. Totalment pioner, diferent, innovador, aplicat i crític.


 

L’únic títol de postgrau en canvi climàtic i sostenibilitat ambiental del del País Valencià. Totalment pioner, diferent, innovador, aplicat i crític.
L’objectiu principal és aprofundir en l’anàlisi de la insostenibilitat social, econòmica i ambiental de la nostra societat.
El resultat serà formar assessors i experts en canvi climàtic i sostenibilitat ambiental per a empreses, institucions i administracions públiques.

Inclou una eixida de camp de fi de Diploma al Pirineu aragonès, on observar de primera mà els impactes del canvi climàtic i el model insostenible de vida i turisme.

Preinscripció
Fins al 15/9/22
Començament
1 d’octubre de 2022
Places
40 places
Crèdits
30 ECTS

Preu
950 €, 31,66 € per crèdit
Modalitat
Semipresencial i
en línea

Centre docent
Centre Internacional Gandia, Universitat de València