Celsa Monrós, directora general de Canvi Climàtic, pronuncia una conferència a Gandia

La cita serà el proper dijous 11 de novembre a les 19 hores i la conferència portarà per títol ‘L’emergència climàtica en les polítiques autonòmiques’. Aquesta conferència està emmarcada en el cicle ‘Pensament Ambiental i Acció pel clima’, organitzada des del Centre Internacional de Gandia. La inscripció ja està oberta i es podrà seguir de forma presencial o en línia.

El proper 11 de novembre tindrà lloc una nova conferència del cicle ‘Pensament Ambiental i Acció pel Clima’. En aquesta ocasió serà la directora general de Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana l’encarregada de pronunciar la conferència ‘L’emergència climàtica en les polítiques autonòmiques’.

Monrós és directora de Canvi Climàtic des d’agost de 2009. Des d’aleshores ha declarat l’emergència climàtica en la Comunitat Autònoma i, en el marc d’acció climàtica de la UE i l’Estat espanyol, ha presentat l’esborrany del nou instrument normatiu sobre Canvi Climàtic i Transició Ecològica, que serà el full de ruta per a aconseguir la neutralitat carbònica en 2050, i incrementar la resiliència en el territori valencià davant els impactes del canvi climàtic. De totes aquestes qüestions en parlarà el proper dijous a Gandia.

La conferència es podrà seguir de forma presencial o en línia. La inscripció ja està oberta i es pot formalitzar a través d’aquest enllaç.

Aquesta conferència es troba dins del cicle ‘Pensament Ambiental i Acció pel Clima’, organitzat pel Centre Internacional de Gandia conjuntament amb el Diploma de Canvi Climàtic i Sostenibilitat Ambiental que s’imparteix per primera vegada a la ciutat aquest curs. La programació del primer cicle del semestre la completarà una taula redona sobre mobilitat sostenible que se celebrarà el proper 2 de desembre.

Share